Kontakti

Gracac.info

 

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/gracacin/public_html/images/priredba2012
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/priredba2012

Nakon napornog rada i organiziranja, naše studentice u subotu, 15.12 napokon su podigle svoje dirigentske štapice i humanost na djelu je započela.

Svi su željeli, a što je još i važnije dobili priliku da budu dio priredbe, koja nas je i ove godine, a to je vec treći put, okupila zajedno. Dobrota je zatitrala u srcima, osmjesi na licima i čarolija je počela.

Nakon uvodne riječi fra Mate, mnogobrojnoj publici, svoje nestašne i iskrene izvedbe poklanjali su mališani, redom.

Na trenutke su krenule i suze uslijed recitacije naše Ele. A sve se u, s namjerom, Božićnom duhu, završilo pjesmom. Kako su se gosti premještali u susjednu prostoriju na domjenak, darovali su srcem.

Jer, ako se kaže, da ako daruješ srcem, stostruko ti se vrati, u čemu smo onda mogli pogriješiti? Prikupljeni novac već putuje u Zagreb i uskoro ce uvelike olakšati troškove lječenja našeg Mirana. Još se malo porazgovaralo, zapjevalo i sretna i ispunjena srca otišlo u naše domove.

Vjerujem da su mnogi bili sretni jer su shvatili da naposlijetku imamo jedni druge. Nastavimo ovako i dočekajmo jos jedan sretan i ispunjen Božić.

Ovom prilikom se još jednom zahvajujemo ravnateljici Lidiji Zadrić za ustupljeni prostor u školi, Milenku Krajinovicu za ozvučenje, frami, i posebna zahvala našim domaćicama koje su pripremile ukusna jela kojima smo se počastili na domjenku.

TEKST: Mladen Topić

 

{gallery}priredba2012{/gallery}