Gracac.info

Internet portal mjesta Gračac općina Prozor-Rama

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home Vijesti Najnovije vijesti Održana priredba humanitrarnog karaktera

Održana priredba humanitrarnog karaktera

E-mail Ispis PDF
Ocjena: / 26
LošeOdlično 

Nakon napornog rada i organiziranja, naše studentice u subotu, 15.12 napokon su podigle svoje dirigentske štapice i humanost na djelu je započela.

Svi su željeli, a što je još i važnije dobili priliku da budu dio priredbe, koja nas je i ove godine, a to je vec treći put, okupila zajedno. Dobrota je zatitrala u srcima, osmjesi na licima i čarolija je počela.

Nakon uvodne riječi fra Mate, mnogobrojnoj publici, svoje nestašne i iskrene izvedbe poklanjali su mališani, redom.

Na trenutke su krenule i suze uslijed recitacije naše Ele. A sve se u, s namjerom, Božićnom duhu, završilo pjesmom. Kako su se gosti premještali u susjednu prostoriju na domjenak, darovali su srcem.

Jer, ako se kaže, da ako daruješ srcem, stostruko ti se vrati, u čemu smo onda mogli pogriješiti? Prikupljeni novac već putuje u Zagreb i uskoro ce uvelike olakšati troškove lječenja našeg Mirana. Još se malo porazgovaralo, zapjevalo i sretna i ispunjena srca otišlo u naše domove.

Vjerujem da su mnogi bili sretni jer su shvatili da naposlijetku imamo jedni druge. Nastavimo ovako i dočekajmo jos jedan sretan i ispunjen Božić.

Ovom prilikom se još jednom zahvajujemo ravnateljici Lidiji Zadrić za ustupljeni prostor u školi, Milenku Krajinovicu za ozvučenje, frami, i posebna zahvala našim domaćicama koje su pripremile ukusna jela kojima smo se počastili na domjenku.

TEKST: Mladen Topić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ažurirano Nedjelja, 16 Prosinac 2012 20:12  

Urednica

Matea Džankić
Gračac bb,
88443  Gračac, Prozor -Rama
Bosna i Hercegovina

Email: mateadzankic25@gmail.com

Vremenska prognoza za Gračac