Gracac.info

Internet portal mjesta Gračac općina Prozor-Rama

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Dobro došli na Gračac

Statistika u župi Gračac za 2013 godinu

E-mail Ispis PDF

Poštovani župljani župe Gračac za Vas smo pripremili statistiku župe Gračac za prošlu 2013 godinu.  Ako brojevi ne lažu velikih promjena nije bilo na Gračacu, neki će reći da je to dobro a neki da je loše bez obzira na sve u ovim kriznim vremenima treba biti zadovoljan.

Nažalost ove informacije a i brojne druge vezane  za župu Gračac i događaje na Gračacu moramo dobivati posredno preko kolega iz drugih medija jer ni župnik na Gračacu fra Mato Topić ni ravnateljica osnovne škole „Ivan Mažuranić“ Gračac, Lidija Zadrić nije u stanju proslijediti mail na već poznatu adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript kako bi promovirali naše mjesto, našu župu i našu školu.

Nadam se i pozivam sve da u 2014 godini dođe do promjene te svi zajednički na najbolji mogući način prezentiramo naš kraj i događaje u njemu kako bi i drugi koji nisu na Gračacu vidjeli ove ljepote i život naših ljudi. Još jednom pozivamo sve da se uključite u promociju našeg mjesta Gračaca tako što će te slati fotografije i vijesti na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Statistika krštenih, vjenčanih, umrlih župe Gračac za 2013. godinu je sljedeća:

Više...
 

Čestitka za Božić i Novu 2014 godinu

E-mail Ispis PDF

 


Stranica 9 od 94

Urednica

Matea Džankić
Gračac bb,
88443  Gračac, Prozor -Rama
Bosna i Hercegovina

Email: mateadzankic25@gmail.com

Vremenska prognoza za Gračac


 

Anketa

Iz kojeg ste zasoka?
 

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 60